Manuel behandling

Den menneskelige organisme er fantastisk og klarer store og små belastninger uden at belemre os synderligt med det, mens vi går på arbejde, handler ind og klarer hverdagens mange opgaver. Det er vigtigt, at vi giver kroppen de bedste betingelser for at fungere optimalt, i form af sund og nærende kost, god søvn, bevægelse og glæde i det hele taget. Det er selvsagt, at de forhold vi udsætter og selv og vores krop for har direkte indflydelse på vores helbred. 

Manuelle teknikker som opstøttende behandling

Kroppen klarer som regel opgaverne selv, men somme tider skal den have lidt hjælp til eksempelvis at afgifte. Især i perioder med længere tids belastning. Er affaldsstoffer i et område eksempelvis stagneret, er det vigtigt at få løsnet op her, for at hjælpe udrensningen på vej. Her er cupping eksempelvis en fantastisk metode til virkelig at komme i dybden med en behandling.

Manuelle behandlingsmetoder bidrager til at booste kroppen, vores udrensningsorganer og vores immunforsvar. Det er min erfaring at hands-on behandlinger såsom øreakupunktur, posturologi og kæbeafspænding giver enormt gode resultater i forhold til at understøtte og fremme processen frem mod en rask krop.

Det objektive blik og den kliniske undersøgelse

Vores krop og de symptomer vi oplever når vi bliver syge, vidner om en ubalance i vores systemer. Somme tider er vi ikke engang klar over, at vi har symptomer på sygdom. Det kan enten fordi vi har levet med tilstanden så længe, at vi opfatter den som "normal", eller fordi symptomerne ikke mærkes som ubehag eller smerte. Dette faktum alene understreger vigtigheden af, at en konsultation både indeholder en subjektiv beskrivelse af symptomer og sygdomsforløb, men også en objektiv klinisk underøgelse, hvor kroppens funktioner og organer gennemgåes.

 


 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now