En heilpraktiker er en alment praktiserende naturmediciner uddannet efter tyske traditioner. Som heilpraktiker kombinerer man en stor grundlæggende naturmedicinsk viden fra både vestlige og østlige traditioner med en grundlæggende viden om menneskets anatomi, fysiologi og kroppens biokemiske og -systemiske funktioner.

Årsagsbehandling frem for symptombehandling

Terapeutisk arbejder en heilpraktiker med at reetablere kroppens naturlige balance, så kroppen kan regulere sig selv optimalt og dermed give den de bedste forudsætninger for at bekæmpe sygdomme og holde sig selv rask.

Når vi bliver syge, er det kroppens besked til os om, at noget ikke er som det skal være. Med andre ord er sygdom i bund og grund en biologisk reaktion på en adfærd. Som heilpraktiker er man uddannet i at afdække symptombilleder lag for lag for at finde den grundlæggende årsag til de symptomer vi oplever.

Hjælp til selvhjælp:

I min klinik handler det for mig om at se en problematik fra så mange forskellige vinkler som muligt. For at give den bedste og mest individuelle behandling, bruger jeg en bred vifte af  analyse- og behandlingsteknikker, der understøtter og supplerer hinanden.

Alt vi foretager os i livet afspejler sig også langt hen af vejen i vores krop som organisme - helt ned på celleniveau. Hvor vi bor, hvordan vi har det - om vi er glade og trygge i vores liv, vores arbejde, hvad vi putter på vores hud og ikke mindst, hvad vi spiser. Sygdom er ikke kun noget udefrakommende vi pådrager os, men kan også skyldes en ubalance i os selv og nogle gange skal kroppen have lidt hjælp for at komme tilbage til en tilstand af ligevægt. Heldigvis er det altid en mulighed og midlerne til at nå målet på naturlig vis er skånsomme, men stadig enormt potente. Det er samtidig uden kemi og uden symptombehandling, og derfor giver en behandling ud fra heilpraktiske principper, de rette værktøjer til at komme tilbage til vitalitet og sundhed

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now